Våra samarbetspartners

Vi har ett nära samarbete med flera företag i Åre för att öka värdet på er vistelse hos oss. Nedan finner ni länkar till respektive samarbetspartner.

Vattenbutiken Åre-Stockholm AB

Vattenbutiken levererar Spa samt kemikalier i Åre och Stockholm med omnejd. Vattenbutiken har servicepersonal fast anställda i Åre året runt och kan hjälpa er med service och underhåll av ert Spa när ni själva inte är på plats. Vid fel på er anläggning kan vi reparera de flesta märkens produkter, dock inte asiatiska produktioner.

Vattenbutiken kan på uppdrag regelbundet sköta om ert Spa och kontrollera vattnets kvalité samt utföra vattenbyte när utomhus temperaturen tillåter.

Byte av filter utföres på de flesta varumärken.

ICA Nära Björnänge

Här hälsar Per med personal er välkomna till en välsorterad ICA butik med extra tillbehör som du behöver i fjällvärlden. Julgranen, säcken med björkved, Spakemikalier samt annat som du inte finner vid din lokala ICA butik hemma.

Behöver ni hyra släp finns det hos Per och om ni behöver få maten hemkörd till er stuga löser ICA detta med.

Generösa öppettider varje dag, 8-21 

www.skidcenter.se
Vår styrka är hög service, flexibilitet, trevlig personal. Hos oss hittar du skidutrustning, skidverkstad, sportbutik med Björnens största utbud av sport och modekläder. I Längdcentret för du hjälp att hitta en längd eller turutrustning som passar just dig.


 
Sök ledigt boende
Välj vecka


Period


Område


Bäddar


Fler sökalternativ
 
Boende översikt
Visa stugorna oavsett tillgänglighet. Klicka på aktuellt område:
   
Kundvagn
Din kundvagn är tom
 
   © Boendeservice i Åre AB | Webdesign and solution by Cybernetic Solutions